Natječaj za stipendije Ministarstva obrazovanja ZDŽ za akademsku 2015/16 godinu

stipendijeMinistarstvo za obrazovanje, nauku, kulturu i sport Zeničko-dobojske županije raspisalo je Natječaj za dodjelu stipendija redovitim studentima prvog i drugog ciklusa studija s prebivalištem na podučju Zeničko-dobojske županije za akademsku 2015/16. godinu. Natječaj možete pogledati OVDJE. Kriterije za dodjelu možete pogledati OVDJE. 

Natječaj je otvoren 15 dana od dana objavljivanja. Prijave se podnose u Općini prebivališta.

Natječaj za poticanje zapošljavanja i samozapošljavanja pripadnika braniteljske populacije

borci2Obavještavaju se „OBITELJI POGINULIH, RATNI VOJNI INVALIDI I RAZVOJAČENI BRANITELJI I NOSITELJI RATNIH ODLIČJA“ da mogu podnijeti zahtjev za poticanje samozapošljavanja i za dodjelu poticaja upošljavanja braniteljske populacije koje će sufinancirati Ministarstvo za braniteljska pitanja Zeničko-dobojskog kantona kroz projekat samozapošljavanja i poticaja upošljavanja.

JAVNI NATJEČAJ – za financiranje projekata i programa iz dijela prihoda ostvarenih po osnovu naknada za priređivanje igara na sreću

fmrpoNa temelju članka 7 Zakona o igrama na sreću (“Službene novine Federacije BiH, broj 48/15 i 60/15) i Uredbe o kriterijima za utvrđivanje korisnika i načinu raspodjele dijela prihoda ostvarenih po osnovu naknada za priređivanje igara na sreću („Službene novine Federacije BiH“, broj 89/15,) federalni  ministar rada i socijalne politike , objavljuje 

   

JAVNI POZIV
za financiranje projekata i programa iz sredstava dijela prihoda ostvarenih u
Proračunu Federacije Bosne i Hercegovine
po osnovu naknada za priređivanje igara na sreću

Javni pozivi - Zapošljavanje i samozapošljavanje

fzzzFederalni zavod za zapošljavanje raspisuje sljedeće Javne pozive: Javni poziv za podnošenje zahtjeva za subvenciju za prvo zapošljavanje i samozapošljavanje u skladu sa Uredbom o poticanju zapošljavanja i Javni poziv za učešće u Programu sufinansiranja zapošljavanja 2016.