Pregled otvorenih Javnih poziva Ministarstva za privredu ZDK

vlada-zdk1U tekstu ispod donosimo pregled otvorenih javnih poziva Ministarstva za privredu Zeničko-dobojskog kantona. Detaljne informacije o javnim pozivima i uvjetima prijave moguće je pronaći na pripadajućoj poveznici. Javni pozivi ostaju otvoreni 60 dana, a u razmatranje će biti uzeti samo Zahtjevi pristigli na Protokol Kantona najkasnije do  05.08.2016. godine do 16 sati.

Kantonalni poticaji u poljoprivredi 2016. - Javni poziv

all1Na osnovu Programa utroška sredstava Budžeta Zeničko-dobojskog kantona za poticaje u poljoprivredi za 2016. godinu broj: 02-14-7057/16 od 29.03.2016. godine i Uputstva o poticanju poljoprivredne proizvodnje za 2016. godinu (u daljem tekstu: Uputstvo), Ministarstvo za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu raspisuje:

J A V N I P O Z I V

za prikupljanje Zahtjeva za odobravanje sredstava za poticaje u poljoprivredi

Javni natječaj za odabir korisnika Grant sredstava Tekućih transfera za 2016. godinu

javni-natjecaj-grantNa temelju tačke IV Odluke o usvajanju Programa utroška sredstava s kriterijima raspodjele sredstava Tekućih transfera utvrđenih Budžetom Federacije Bosne i Hercegovine za 2016. godinu Federalnom ministarstvu razvoja, poduzetništva i obrta („Službene novine Federacije BiH“ broj: 32 /16) i člana 5. Pravilnika o postupcima u provođenju programa razvoja male privrede („Službene novine Federacije BiH“ br: 50/13, 55/13 i 86/13), Federalno ministarstvo razvoja, poduzetništva i obrta raspisuje

JAVNI NATJEČAJ

ZA ODABIR KORISNIKA GRANT SREDSTAVA TEKUĆIH TRANSFERA ZA 2016. GODINU

Natječaj za stipendije Ministarstva obrazovanja ZDŽ za akademsku 2015/16 godinu

stipendijeMinistarstvo za obrazovanje, nauku, kulturu i sport Zeničko-dobojske županije raspisalo je Natječaj za dodjelu stipendija redovitim studentima prvog i drugog ciklusa studija s prebivalištem na podučju Zeničko-dobojske županije za akademsku 2015/16. godinu. Natječaj možete pogledati OVDJE. Kriterije za dodjelu možete pogledati OVDJE. 

Natječaj je otvoren 15 dana od dana objavljivanja. Prijave se podnose u Općini prebivališta.

Natječaj za poticanje zapošljavanja i samozapošljavanja pripadnika braniteljske populacije

borci2Obavještavaju se „OBITELJI POGINULIH, RATNI VOJNI INVALIDI I RAZVOJAČENI BRANITELJI I NOSITELJI RATNIH ODLIČJA“ da mogu podnijeti zahtjev za poticanje samozapošljavanja i za dodjelu poticaja upošljavanja braniteljske populacije koje će sufinancirati Ministarstvo za braniteljska pitanja Zeničko-dobojskog kantona kroz projekat samozapošljavanja i poticaja upošljavanja.