Konačna lista studenata koji su ostvarili pravo na stipendiju u akademskoj 2011/2012. godini

stipendijaMinistarstvo za obrazovanje, nauku, kulturu i sport utvrdilo je Konačnu listu studenata koji su ostvarili pravo na stipendiju u akademskoj 2011/2012.godini.

Listu za studente iz općine Usora možete pogledati OVDJE alt.

Konačna lista svih studenata za sve općine koji su ostvarili pravo na stipendiju u akademskoj 2011/2012. godini za Zeničko-dobojsku županiju može se pogledati OVDJE alt

Konačna lista studenata koji su ostvarili pravo na stipendiju u akademskoj 2011/2012.godini utvrđena je na temelju Odluke o dodjeli stipendija redovitim studentima prvog i drugog ciklusa studija sa prebivalištem na području Zeničko-dobojske županije u akaemskoj 2011/2012. godini i Odluke o broju bodova za dodjelu stipendija redovitim studentima prvog i drugog ciklusa studija sa prebivalištem na području Zeničko-dobojske županije u akaemskoj 2011/2012. godini.

Javni poziv poslodavcima za učešće u Programu sufinanciranja aktivnih mjera za poticaj zapošljavanja mladih nezaposlenih osoba bez radnog iskustva – „100 +“ VSS pripravnika u 2012/2013. godini iz grant sredstava Vlade ZE-DO županije

borci2Ovaj javni poziv ostaje otvoren petnaest (15) dana od dana njegove objave u listu „Oslobođenje“, a u slučaju nedovoljnog odziva poslodavaca koji ispunjavaju i prihvaćaju sve uslove ovog javnog poziva, njegovo trajanje će se produžiti do popune utvrđene kvote pripravnika u konkretnoj općini ZE-DO županije, odnosno do utroška planiranih sredstava.

Kompletan tekst javnog poziva kao i obrazac prijave nalaze se u prilogu.

Preuzimanje priloga:

Javni poziv za podnošenje prijava za obnovu stambenih objekata oštećenih usljed ratnih dejstava

ivica curicJavni poziv se objavljuje po projektu „Obnova stambenih objekata za povratnike na područje Zeničko-dobojskog kantona i raseljene osobe čije je prijeratno prebivalište bilo na području Zeničko–dobojske županije - 2012“.

Javni poziv ostaje otvoren 30 dana od dana objavljivanja u dnevnim novinama, odnosno do 18.08.2012. godine.

Kompletan tekst javnog poziva možete preuzeti OVDJE.

Odobrene stipendije Ministarstva za braniteljska pitanja

1stipendijeU utorak 17.srpnja u zgradi općine Usora ministar Ministarstva za braniteljska pitanja Zeničko-dobojske županije gosp. Ekrem Tuka, nakon potpisivanja ugovora, svečano je uručio rješenja o odobrenoj stipendiji za 30-toro usorskih studentica i studenata. 

Događaju je pored ministra Tuke i službenice Ministarstva, te usorskih stuntica i studenata nazočio i pomoćnik općinskog načelnika Anto Bonić i referent za braniteljsko-invalidsku zaštitu Ivo Topalović

Javni poziv_Ruralni razvoj_Federalno ministarstvo za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu

seloObavještavamo poljoprivredne proizvođače općine Usora, da je Federalno ministarstvo za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu objavilo Pravilnik  o uvjetima i načinu ostvarenja novčane potpore  po modelu ostalih vrsta novčanih potporii u poljoprivredi, Pravilnik  o uvjetima i načinu ostvarenja novčane potpore  po modelu poticaja proizvodnji, Pravilnik  o uvjetima i načinu ostvarenja  novčanih popore po modelu ruralnog razvoja i Javni poziv  za dodjelu novčanih sredstava  za realiziranje zahtjeva u okviru Modela ruralnog razvoja –Kapitalna ulaganja i investicije.

Natječaji za grant i kreditna sredstva - Federalno ministarstvo razvoja, poduzetništva i obrta


poticajnasredstva3-w-550Na temelju točke VI Odluke o usvajanju Programa utroška dijela sredstava sa kriterijima raspodjele sredstava Tekućeg transfera utvrđenog Proračunom Federacije Bosne i Hercegovine za 2012. godinu Federalnom ministarstvu razvoja, poduzetništva i obrta („Službene novine Federacije BiH“, broj 51/12), članka 3. Pravilnika o postupcima u provođenju programa razvoja male privrede („Službene novine Federacije BiH“, br: 18/09 i 52/12), Federalno ministarstvo razvoja, poduzetništva i obrta raspisuje

                                                                           J A V N I   NATJEČAJ

za odabir korisnika sredsta

Tekućih transfera-grant