Općinsko vijeće Usora je Zaključkom broj: 01-02-20/22 od 9.3.2023. godine prihvatilo Nacrt Odluke o sufinanciranje rješavanja prvog stambenog pitanja za mlade obitelji na području općine Usora u 2023. godini, te je potrebno provesti javnu raspravu o navedenom Nacrtu Odluke.

Cilj javne rasprave o Nacrtu Odluke o sufinanciranju rješavanja prvog stambenog pitanja za mlade obitelji na području općine Usora u 2023. godini  je da se predviđena rješenja u tom Nacrtu učine dostupna građanima, kako bi se kroz doprinos svih sudionika poboljšao tekst Nacrta Odluke.


Pozivaju se svi zainteresirani građani sa područja općine Usora da se u što većem broju odazovu ovoj javnoj raspravi kako bi dali svoje primjedbe, prijedloge i sugestije. Svi zainteresirani mogu svoje primjedbe, prijedloge i sugestije dostaviti u pisanom obliku na pisarnicu općine Usora zaključno sa 20.4.2023. godine, do 16:00 sati.    

Nacrt Odluke postavljen je na oglasnoj ploči općine Usora i nalazi se na službenoj web stranici općine Usora, te je dostupan za uvid u Službi stručnih, općih poslova i društvenih djelatnosti.

Preuzmite:
1. javni-poziv-za-sudjelovanje-u-javnoj-raspravi-o-nacrtu-odluke-o-sufinanciranju-rjesavanja-prvog-stam
2. odluka-o-sufinanciranju-rjesavanja-prvog-stambenog-pitanja-za-mlade-obitelji