Zaključkom broj: 01-02-73/21 od 4. 5. 2021. godine, Općinsko vijeće Usora je prihvatilo Nacrt Odluke o usvajanju Programa poticaja za razvoj gospodarstva za 2021. godinu i isti uputilo u proceduru javne rasprave.

Cilj javne rasprave o Nacrtu Odluke o usvajanju Programa poticaja za razvoj gospodarstva za 2021. godinu jeste da se predviđena rješenja u tom Nacrtu učine dostupna svim zainteresiranim subjektima, kako bi se kroz doprinos svih sudionika poboljšao tekst Nacrta Programa.

Pozivaju se svi zainteresirani subjekti sa područja općine Usora da se u što većem broju odazovu ovoj javnoj raspravi kako bi dali svoje primjedbe, prijedloge i sugestije, na način da zainteresirani sudionici, zbog epidemioloških mjera donesenih uzrokovanih pandemijom Covid-19, pisanim putem dostave svoje prijedloge, primjedbe i sugestije na Nacrt Odluke, Program i druge prateće dokumente 7. 6. 2021. godine  u pisanom obliku na pisarnicu Općine Usora ili putem pošte na adresu: Općina Usora, Sivša bb, 74230 Usora sa naznakom „Za Nacrt Odluke o usvajanju Programa poticaja za razvoj gospodarstva za 2021. godinu“.

Nacrt Programa postavljen je na oglasnoj ploči općine Usora te je dostupan za uvid u Službi za gospodarstvo i financije kao i na poveznicama ispod. 

Preuzmite:
1. zakljucak-o-usvajanju-nacrta-odluke-program-poticaja-za-razvoj-gospodarstva-2021
2. smjernice-za-podnositelje-prijava
3. odluka-o-usvajanju-i-program-poticaja-gospodarstva-2021.-god-nacrt
4. obvezujuci-prilozi
5. javna-rasprava-poticaj-gospodarstvo