Posjet majci poginulog branitelja Domi Zubak

img 2992Danas, 18.07.2017 godine, Općinski načelnik Zvonimir Anđelić i referent za braniteljska pitanja Ivo Topalović sa predstavnicima udruga proisteklih iz domovinskog rata, i to sa predsjednicom Udruge obitelji poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Usora Anđelkom Marić i tajnikom Udruge ratnih vojnih invalida domovinskog rata Usora (HVIDR-a) Markom Brnadićem upriličio je posjet Domi Zubak (85) iz Makljenovca (RS), inače majci poginulog branitelja Ante Zubak. Doma je uoči rata izgubila sina Stjepana, koji je stradao nesretnim slučajem, a rat joj je uzeo i jedinog sina Antu. Poslije rata Doma je živjela sa suprugom koji je u međuvremunu umro. Povod posjetu je uvid u zdravstveno i drugo stanje majke poginulog branitelja, koja je inače narušenog zdravstvenog stanja.

Posjet poljoprivrednom proizvođaču Franji Gašić

4Usora, 12. srpnja 2017. - Općinski načelnik Zvonimir Anđelić sa pomoćnikom za gospodarstvo i financije Antom Bonić upriličio je posjet Franji Gašić iz Alibegovaca, uspješnom usorskom poljoprivrednom prozvođaču.

Radni sastanak sa predstavnikom firme Elias d.o.o. Usora

pavo bejic_elias_dooUsora, 05. srpnja 2017. - Općinski načelnik Zvonimira Anđelića održao je radni sastanak sa predstavnikom firme Elias d.o.o. Srednja Omanjska, gosp. Pavom Bejićem. Tom prilikom gospodin Bejić je upoznao Općinskog načelnika sa radom firme i trenutnim stanjem u firmi kao i sa problemima sa kojima se susreću u svom poslovanju. Također, razgovarano je i o budućim planovima i ulaganjima firme Elias d.o.o. iz Srednje Omanjske kako bi bili konkurentniji i ostvarili što bolje rezultate na tržištu. Općinski načelnik je izrazio podršku i firmi Elias d.o.o. te je ponudio pomoć u rješavanju administrativnih pitanja sa kojima se ova firma susreće.

Predsjednik Dobrovoljnog vatrogasnog društva Jelah u posjeti Općinskom načelniku

IMG 2899Dana  21.06.2017. godine održan je sastanak Općinskog načelnika Zvonimira Anđelića sa predsjednikom Dobrovoljnog vatrogasnog društva Jelah, gospodinom Muharemom Hujdurom. Sastanku je prisustvovao i stručni suradnik u općini Usora Mario Pranjić. Predsjednik DVD Jelah je upoznao općinskog načelnika radom  društva kao i sa mogućnosti suradnje Dobrovoljnog vatrogasnog društva Jelah sa općinom Usora kao i sa Dobrovoljnim vatrogasnim društvom Usora. 

Sastanak Općinskog načelnika sa predstavnicima poduzeća PREISS USORA d.o.o.

img 2882Dana 19.06.2017. godine održan je sastanak Općinskog načelnika Zvonimira Anđelića sa predstavnicima poduzeća "PREISS USORA" d.o.o. Žabljak - Usora.  Sastanku su tako prisustvovali direktor poduzeća Dario Dadić te član uprave Anto Matić. Direktor poduzeća je upoznao Općinskog načelnika sa prilikama i planovima za budući period, trenutnim stanjem u poduzeću, kao i problemima u poslovanju ovog poduzeća koje zapošljava veliki broj djelatnika i predstavlja jedan od bitnih čimbenika Usorskog gospodarstva.

Predsjednik OO SDA Usora i vjećnik u Općinskom vijeću Alija Tokmić na radnom sastanku kod Općinskog načelnika

IMG 2863Alija Tokmić, predsjednik OO SDA Usora i vjećnik u Općinskom vijeću Usore bio je jučer na radnom sastanku kod Općinskog načelnika. Razgovaralo se o aktualnim pitanjima bitnim za građane. Između ostaloga o rješavanju pitanja rasvjete kako bi se osvjetlila ulica ispred vjerskih objekata u zaseoku „Tokmići“ u Alibegovcima, te o saniranju asfaltnog puta prema Ularičkoj rijeci koji je u jako lošem stanju, kao i o obilježavanju predstojećeg vjerskog blagdana Bajrama. Razgovarano je i o zajedničkom nastupu prema višim razinama vlasti u cilju dobijanja podrške i za druge projekte od značaja lokalne zajednice kao i općinu Usora u cjelini.

Radni posjet Načelnika općine Doboj Jug

IMG 2419Usora, 01.06.2017. – U radnom posjetu kod Općinskog načelnika Zvonimira Anđelića bio je Općinski Načelnik općine Doboj Jug g. Mirnes Tukić sa pomoćnikom Edinom Hadžić. Sastanku  je nazočio i Anto Bonić pomoćnik načelnika za gospodarstvo i financije.

Klub borilačkih sportova "TITANIUM" u posjeti kod Općinskog načelnika

IMG 2417Usora, 01.06.2017. godine - U posjetu Općinskom načelniku boravio je danas Šef stručnog štaba Kluba borilačkih sportova "Titanium" Usora, gdin. Elvedin Dubravac. Tijekom susreta upoznao je načelnika sa radom kluba, planovima, ambicijama i ciljevima u narednom periodu. KBS "Titanium" je novootvoreni klub na prostoru općine Usora, koji djeluje nepunih godinu dana a punopravni je član Kickboxing saveza kao i Bokserskog saveza Bosne i hercegovine. KBS "Titanium" Usora je multietnički klub otvoren za sve mlade ljude sa područja susjednih Općina, gdje mogu korisno i kvalitetno provoditi vrijeme u druženju, treniranju, putovanju a pri tome  da što bolje svladavaju borilačke vještine koje mogu koristiti u samoodbrani, a oni najuporniji osvajati medalje na natjecanjima širom regije i Europe.