Usora, 30.03.2020. - Općinski načelnik Zvonimir Anđelić, dipl. ing. građ. je u svojstvu zapovjednika stožera civilne zaštite Općine Usora preuzeo donaciju / poklon 100 zaštitnih maski koje će pomoći u borbi protiv širenja virusa Covid-19. Zaštitne maske je, ispred udruženja studenata Strojarskog fakulteta u Tuzli donirao naš Usoranin Ivan Čagalj, koji je kao student navedenog fakulteta, skupa sa još nekoliko kolega kreator ove plemenite ideje. Zaštitne maske se izrađuju u suradnji sa firmom „Plastoflex“ iz Gračanice uz podršku Strojarskog fakulteta u Tuzli.

Zapovjednik Općinskog stožera civilne zaštite Usora Zvonimir Anđelić se na ovom vrijednom poklonu zahvalio gospodinu Ivanu, studentima, kao i Strojarskom fakultetu u Tuzli, Kriznom stožeru iz Tuzle, te svim drugim tijelima koja su prepoznala i dala podršku vrijednim studentima na realizaciji njihove ideje.

Dobijene zaštitne maske će biti podijeljene onim tijelima i pojedincima koji provede mjere zaštite i pomoći građanima u borbi protiv širenja virusa Covid-19 (Dom zdravlja, policija, civilna zaštita i dr.)