Usora, 30.11.2022. godine – Općinski načelnik Zvonimir Anđelić održao je danas sastanak s novoizbranim  vodstvom Crvenog križa općine Usora, predsjednikom udruženja Ivicom Labudović i tajnicom Anom Papić. Povod sastanku je bilo upoznavanje Načelnika s rezultatima nedavno održane redovne Izborne skupštine Crvenog križa općine Usora.

Ostale teme o kojim se razgovaralo bile su: Obilježavanje 30-te obljetnice djelovanja Crvenog križa općine Usora, koja će se obilježiti 22.12.2022. godine, problematika uredskih prostorija za djelovanje CK,  kao i uvrštenje u Proračun općine Usora za 2023. godinu aktivnosti i projekata koje CK planira provoditi u narednoj godini.

Načelnik je izrazio zadovoljstvo pokretanjem aktivnosti na revitalizaciji udruženja i aktivnostima koje ovo udruženje i inače treba provoditi, a koja su bila zapostavljena u prethodnom razdoblju, pri čemu je posebno istakao angažman i ulazak mladih ljudi u vodstvo i Skupštinu CK, što između ostaloga za rezultat ima i najmlađe članstvo ove organizacije u Županiji.