Općinu Usora posjetili su zastupnik u Domu naroda FBiH Ivo Tadić i Ministar za gospodarstvo Ze-do županije Zlatko Jelić. U razgovoru s Općinskim načelnikom Zvonimirom Anđelićem upoznati su sa svim aktivnim kapitalnim projektima općine Usora, kao i onima koje Općina namjerava pokrenuti. Gosti su istaknuli podršku budućim projektima kao i zadovoljstvo ubrzanom realizacijom kapitalnih projekata.

Ovom prigodom potpisan je i novi ugovor kojim Ministarstvo za gospodarstvo ZDŽ sa 150.000,00 KM pomaže pri početku radova na infrastrukturi u novoj poduzetničkoj zoni koja se formira na području Ularica. Ovim sredstvima, i dodatno iz općinskog proračuna planira se rekonstrukcija mostića i dijela prometnice u novoj poduzetničkoj zoni.

Ugovore su ispred ugovornih strana potpisali Općinski načelnik, Zvonimir Anđelić i Ministar, Ministarstva za gospodarstvo ZDŽ, Zlatko Jelić.

Na kraju sastanka Načelnik Zvonimir Anđelić zahvalio je predsjedniku kluba hrvata u Domu naroda FBiH Ivi Tadić i Ministarstvu gospodarstva u Vladi ZDŽ Zlatku Jelić na stalnoj podršci u svim segmentima koju pružaju općini Usora.