Općinsko vijeće Usora je Zaključkom broj: 01-02-54/21 od 13.4.2021. godine prihvatilo Nacrt Odluke o sufinanciranje rješavanja prvog stambenog pitanja za mlade obitelji na području općine Usora u 2021. godini. Istim Zaključkom utvrđeno je da se Nacrt Odluke upućuje u javnu raspravu koja će trajati najmanje 30 dana.

Cilj javne rasprave o Nacrtu Odluke o sufinanciranju rješavanja prvog stambenog pitanja za mlade obitelji na području općine Usora u 2021. godini  je da se predviđena rješenja u tom Nacrtu učine dostupna građanima, kako bi se kroz doprinos svih sudionika poboljšao tekst Nacrta Odluke.


Pozivaju se svi zainteresirani građani sa područja općine Usora da se u što većem broju odazovu ovoj javnoj raspravi kako bi dali svoje primjedbe, prijedloge i sugestije. Svi zainteresirani mogu svoje primjedbe, prijedloge i sugestije dostaviti u pisanom obliku na pisarnicu općine Usora zaključno sa 28.5.2021. godine, do 16:00 sati.    

Nacrt Odluke postavljen je na oglasnoj ploči općine Usora i nalazi se na službenoj web stranici općine Usora (poveznica ispod), te je dostupan za uvid u Službi stručnih, općih poslova i društvenih djelatnosti.

Preuzmite:
1. nacrt-odluke-o-stambenom-zbrinj.-mladih