Sastanak Općinskog načelnika sa predstavnicima Intesa Sanpaolo Banke d.d. BiH

IMG 3315Usora, 07.09.2017. godine – Općinski načelnik Zvonimir Anđelić primio je u radni posjet predstavnike Intesa Sanpaolo Banke d.d. Bosna i Hercegovina: Admir Lolić rukovoditelj službe u Filijali Zenica, Sanja Halilović, voditelj Poslovnice Jelah i Adnmin Travančić, službenik banke. Na sastanku je sudjelovao i Anto Bonić, pomoćnik Općinskog načelnika za gospodarstvo i financije.

Predstavnici Privredne banke Sarajevo d.d. u posjetu Općinskom načelniku

1Usora, 02.08.2017. godine, Općinski načelnik Zvonimir Anđelić održao je danas radni sastanak sa predstavnicima Privredne banke d.d. Sarajevo. U posjetu općini su tako bili Kemal Džabija, izvršni direktor banke, Gordana Martinović, direktorica filijale Zenica i Anita Jelić, voditeljica poslovnice Usora. Na sastanku se razgovaralo o poslovnim planovima ove banke kao jedine koja posluje na teritoriju općine Usora kao i o mogućnostima buduće suradnje ove banke sa Općinom te o raznim drugim temama. 

Posjet majci poginulog branitelja Domi Zubak

img 2992Danas, 18.07.2017 godine, Općinski načelnik Zvonimir Anđelić i referent za braniteljska pitanja Ivo Topalović sa predstavnicima udruga proisteklih iz domovinskog rata, i to sa predsjednicom Udruge obitelji poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Usora Anđelkom Marić i tajnikom Udruge ratnih vojnih invalida domovinskog rata Usora (HVIDR-a) Markom Brnadićem upriličio je posjet Domi Zubak (85) iz Makljenovca (RS), inače majci poginulog branitelja Ante Zubak. Doma je uoči rata izgubila sina Stjepana, koji je stradao nesretnim slučajem, a rat joj je uzeo i jedinog sina Antu. Poslije rata Doma je živjela sa suprugom koji je u međuvremunu umro. Povod posjetu je uvid u zdravstveno i drugo stanje majke poginulog branitelja, koja je inače narušenog zdravstvenog stanja.

Posjet poljoprivrednom proizvođaču Franji Gašić

4Usora, 12. srpnja 2017. - Općinski načelnik Zvonimir Anđelić sa pomoćnikom za gospodarstvo i financije Antom Bonić upriličio je posjet Franji Gašić iz Alibegovaca, uspješnom usorskom poljoprivrednom prozvođaču.

Radni sastanak sa predstavnikom firme Elias d.o.o. Usora

pavo bejic_elias_dooUsora, 05. srpnja 2017. - Općinski načelnik Zvonimira Anđelića održao je radni sastanak sa predstavnikom firme Elias d.o.o. Srednja Omanjska, gosp. Pavom Bejićem. Tom prilikom gospodin Bejić je upoznao Općinskog načelnika sa radom firme i trenutnim stanjem u firmi kao i sa problemima sa kojima se susreću u svom poslovanju. Također, razgovarano je i o budućim planovima i ulaganjima firme Elias d.o.o. iz Srednje Omanjske kako bi bili konkurentniji i ostvarili što bolje rezultate na tržištu. Općinski načelnik je izrazio podršku i firmi Elias d.o.o. te je ponudio pomoć u rješavanju administrativnih pitanja sa kojima se ova firma susreće.

Predsjednik Dobrovoljnog vatrogasnog društva Jelah u posjeti Općinskom načelniku

IMG 2899Dana  21.06.2017. godine održan je sastanak Općinskog načelnika Zvonimira Anđelića sa predsjednikom Dobrovoljnog vatrogasnog društva Jelah, gospodinom Muharemom Hujdurom. Sastanku je prisustvovao i stručni suradnik u općini Usora Mario Pranjić. Predsjednik DVD Jelah je upoznao općinskog načelnika radom  društva kao i sa mogućnosti suradnje Dobrovoljnog vatrogasnog društva Jelah sa općinom Usora kao i sa Dobrovoljnim vatrogasnim društvom Usora.