Usora 20.9.2023. godine – Općinski načelnik Zvonimir Anđelić, primio je u radnu posjetu novoimenovanog zapovjednika Policijske postaje Usora Nedeljka Glavaša. Na sastanku je nazočio i predsjedatelj Općinskog vijeća Usora Anto Matić.

Zapovjednik policijske postaje Usora je na sastanku upoznao Načelnika i predsjedatelja Općinskog vijeća o stanju sigurnosti na području Općine Usora, kadrovskoj popunjenosti i materijalnoj opremljenosti policijske postaje Usora, te određenim planovima za naredno razdoblje.

Tijekom razgovora je posebno istaknut problem nedostatka velikog broja policijskih službenika, a koji će u budućnosti, zbog očekivanih odlazaka u mirovinu, biti sve izraženiji.

Na sastanku je aktualizirana i tema postavljanja videonadzora na području Općine Usora, te se u narednom razdoblju očekuju konkretni koraci po tom pitanju.

Općinski načelnik i predsjedatelj Općinskog vijeća čestitali su zapovjedniku na imenovanju, zaželjeli mu sretan i uspješan rad, te se stavili na raspolaganje za svu potrebnu pomoć i suradnju.