Usora, dana 30.12.2020. godine - nakon provedenog postupka po javnom oglasu, a sukladno Programu sufinanciranja rješavanja prvog stambenog pitanja za mlade obitelji na području Općine Usora u 2020. godini („Službeni glasnik Općine Usora“ broj: 5/20), danas je Načelnik Općine Usora Zvonimir Anđelić, dipl. ing. građ., u notarskom uredu, sa korisnicima Matejom i Nenadom Ćosić iz Sivše, potpisao ugovor o sufinanciranju rješavanja prvog stambenog pitanja mladih bračnih parova na području Općine Usora.

 

Navedenim ugovorom Općina Usora se obvezuje isplatiti korisnicima nepovratna financijska sredstva u iznosu od 10.000,00 KM, a korisnici sredstava se obvezuju da će dogradnju stambenog objekta završiti sukladno izdatom odobrenju za građenje, useliti u njega u roku od tri godine, te u njemu živjeti minimalno narednih 15 godina.

 

Načelnik Općine Usora je izrazio nadu da će u narednim godinama biti više korisnika sufinanciranja od strane Općine usora, a ovogodišnjim korisnicima zaželio što brže i sretnije useljenje.