Vijesti

predsjednica kud-usoraDana 18.01.2018. godine (četvrtak) u posjetu Općini Usora dolazi predsjednica Republike Hrvatske, gospođa Kolinda Grabar Kitarović.

Pozivaju se svi zainteresirani građani, koji žele nazočiti susretu sa Predsjednicom, da navedenog dana u 15.45 sati dođu u objekat 'Salona Tokić' u Srednjoj Omanjskoj, kako bismo se zajedno družili sa gospođom Predsjednicom i njezinim izaslanstvom.


 
 
 

javni pozivfmroiFederalno ministarstvo raseljenih osoba i izbjeglica objavljuje: 

J A V N I P O Z I V za podnošenje prijava za program pomoći održivog povratka „Podrška zapošljavanju/samozapošljavanju povratnika u poljoprivredi u periodu 2018. i 2019.godine“

 

fmpvsNapominjemo sve poljoprivrednike, potencijalne korisnike novčanih potpora, koji  u 2018. godini planiraju aplicirati za poticaje na kantonalnoj ili federalnoj razini, da su obvezni izvršiti ažuriranje podataka upisanih u Registar poljoprivrednih gospodarstava koji se vodi pri Službi za gospodarstvo i financije Općine Usora najkasnije do 31.03. tekuće godine, kako bi se njihovo poljoprivredno gospodarstvo vodilo kao aktivno.    

 

bizObavieštavaju se korisnici osobne i obiteljske invalidnine da sukladno dopisu broj:06-41-3153-3/17 od dana 05.12.2017 godine i proceduri za osiguravanje efikasnosti u poslovirna evidencije i kontrole budžetskih sredstava, po osnovu naknada za invalidnine da su dužni svakih 6. (šest) mjeseci dostavite ovjerenu izjavu o izvršenoj svojoj identifikaciji. Ukoliko se ne odazovete obavijesti za dostavljanje pomenute izjave o životu ili ne pristupite neposrednoj identitikaciji, prvostupanjski organ će vam obustaviti isplatu stečenih prava.

 

1Usora 08.01.2018. – U uredu Općinskog načelnika Zvonimira Anđelić, nakon provedenog postupka izravnog sporazuma za javnu nabavu bankarskih usluga i potpisivanja Ugovora o pružanju bankarskih usluga s Privrednom bankom Sarajevo d.d. Sarajevo od 29.12.2017. godine potpisano je i 8  ugovora o otvaranju računa za poslove unutarnjeg platnog prometa, deviznog prometa, za prikupljanje javnih prihoda, podračuna za prikupljanje namjenskih sredstava, te podračuna za kapitalne investicije. Ugovore je potpisala voditeljica Agencije u Usori Anita Jelić i načelnik Zvonimir Anđelić.

 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>
Page 1 of 85