Općinski načelnik

IMG 2899Dana  21.06.2017. godine održan je sastanak Općinskog načelnika Zvonimira Anđelića sa predsjednikom Dobrovoljnog vatrogasnog društva Jelah, gospodinom Muharemom Hujdurom. Sastanku je prisustvovao i stručni suradnik u općini Usora Mario Pranjić. Predsjednik DVD Jelah je upoznao općinskog načelnika radom  društva kao i sa mogućnosti suradnje Dobrovoljnog vatrogasnog društva Jelah sa općinom Usora kao i sa Dobrovoljnim vatrogasnim društvom Usora. 

 

img 2882Dana 19.06.2017. godine održan je sastanak Općinskog načelnika Zvonimira Anđelića sa predstavnicima poduzeća "PREISS USORA" d.o.o. Žabljak - Usora.  Sastanku su tako prisustvovali direktor poduzeća Dario Dadić te član uprave Anto Matić. Direktor poduzeća je upoznao Općinskog načelnika sa prilikama i planovima za budući period, trenutnim stanjem u poduzeću, kao i problemima u poslovanju ovog poduzeća koje zapošljava veliki broj djelatnika i predstavlja jedan od bitnih čimbenika Usorskog gospodarstva.

 

IMG 2863Alija Tokmić, predsjednik OO SDA Usora i vjećnik u Općinskom vijeću Usore bio je jučer na radnom sastanku kod Općinskog načelnika. Razgovaralo se o aktualnim pitanjima bitnim za građane. Između ostaloga o rješavanju pitanja rasvjete kako bi se osvjetlila ulica ispred vjerskih objekata u zaseoku „Tokmići“ u Alibegovcima, te o saniranju asfaltnog puta prema Ularičkoj rijeci koji je u jako lošem stanju, kao i o obilježavanju predstojećeg vjerskog blagdana Bajrama. Razgovarano je i o zajedničkom nastupu prema višim razinama vlasti u cilju dobijanja podrške i za druge projekte od značaja lokalne zajednice kao i općinu Usora u cjelini.

 
Radni posjet Načelnika općine Doboj Jug
PDF Print E-mail

IMG 2419Usora, 01.06.2017. – U radnom posjetu kod Općinskog načelnika Zvonimira Anđelića bio je Općinski Načelnik općine Doboj Jug g. Mirnes Tukić sa pomoćnikom Edinom Hadžić. Sastanku  je nazočio i Anto Bonić pomoćnik načelnika za gospodarstvo i financije.

 

IMG 2417Usora, 01.06.2017. godine - U posjetu Općinskom načelniku boravio je danas Šef stručnog štaba Kluba borilačkih sportova "Titanium" Usora, gdin. Elvedin Dubravac. Tijekom susreta upoznao je načelnika sa radom kluba, planovima, ambicijama i ciljevima u narednom periodu. KBS "Titanium" je novootvoreni klub na prostoru općine Usora, koji djeluje nepunih godinu dana a punopravni je član Kickboxing saveza kao i Bokserskog saveza Bosne i hercegovine. KBS "Titanium" Usora je multietnički klub otvoren za sve mlade ljude sa područja susjednih Općina, gdje mogu korisno i kvalitetno provoditi vrijeme u druženju, treniranju, putovanju a pri tome  da što bolje svladavaju borilačke vještine koje mogu koristiti u samoodbrani, a oni najuporniji osvajati medalje na natjecanjima širom regije i Europe.

 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>
Page 1 of 17