Sastanak sa predstavnicima Udruge poslodavaca Usora
PDF Print E-mail

IMG 9083Općinski načelnik Zvonimir Anđelić, dipl. ing. građ. održao je danas sastanak sa predstavnicima Udruge poslodavaca Usora, Dariom Krajina i Josipom Anđelić. Sastanku je ispred Službe za gospodarstvo i financije prisustvovao stručni suradnik za upravljanje razvojem i planiranje Ivica Labudović. Gosti su Načelnika upoznali sa činjenicom kako je došlo do promjene u vodstvu Udruge. Tako je nakon odstupanja Daria Krajina zbog privatnih obveza sa mjesta predsjednika Udruge, na istu poziciju izabran Josip Anđelić. Gospodin Krajina će od sada obavljati funkciju tehničkog tajnika Udruge. 

      

Promjena se desila i u Upravnom odboru Udruge, tako je postojećim članovima Josipu Anđelić, Josipu Erceg, Ivanu Krajina, Narcisu Mulalić, Slađanu Komuškić "Buđi", Dajani Avgustinović, Goranu Ćosić i Perici Katić pridodat novi član Andrej Prekljačić. Nadzorni odbor u sastavu Antonio Erceg, Pero Matić i Seid Husibegović ostao je nepromijenjen. 

Ovom prigodom dogovoren je i skori sastanak sa cjelokupnim vodstvom Udruge gdje će detaljnije biti usuglašeni daljni koraci suradnje Općine sa Udrugom te ostale aktivnosti. 

Udruga poduzetnika i obrtnika koja je registrirana pod nazivom "Udruga poslodavaca" Usora, u proteklom periodu bilježi stalni porast broja članova, kojih je u ovom trenutku 32. Ovim putem upućuje se poziv svim poduzetnicima kao i obrtnicima da se uključe u rad Udruge kako bi skupa radili na poboljšanju uvjeta poslovanja kao i općeg poslovnog okruženja.

     

    

Share |