javni pozivfmroiObavještavamo građane općine Usora da je Federalno ministarstvo raseljenih osoba i izbjeglica objavilo Javni poziv izbjeglicama iz Bosne i Hercegovine, raseljenim osobama u Bosni i Hercegovini i povratnicima u Federaciju Bosne i Hercegovine za podnošenje prijava za obnovu i rekonstrukciju stambenih jedinica u cilju povratka na područje općina Federacije Bosne i Hercegovine.
     
       
     
     
Javni poziv ostaje otvoren do 31.12.2017. godine a sve dodatne informacije možete dobiti u Službi stručnih općih poslova i društvenih djelatnosti općine Usora.
       
Tekst Javnog poziva i Prijavni obrazac možete preuzeti u linku ispod, kao i na web stranici Federalnog ministarstva raseljenih osoba i izbjeglica (www.fmroi.gov.ba)  
       
     
     
Federalno ministarstvo raseljenih osoba i izbjeglica je produžilo rok za podnošenje prijava na Javni poziv iz 2017.godine, izbjeglicama iz Bosne i Hercegovine, raseljenim osobama u Bosni i Hercegovini i povratnicima u Federaciju Bosne i Hercegovine za podnošenje prijava za obnovu i rekonstrukciju stambenih jedinica u cilju povratka na područja općina Federacije Bosne i Hercegovine do 22.01.2018. godine.
    
     
Share |