img 3854Usora, 23.11.2017. - Općinski načelnik Zvonimir Anđelić, dipl. ing. građ. održao je radni sastanak sa novoizabranim predsjednikom Mjesne zajednice Srednja Omanjska Ilijom Jelić. Naime, na nedavno održanim izborima izabrano je 9 članova Vijeća ove mjesne zajednice, te je Vijeće na svom sastanku održanom 06.11.2017. godine za predsjednika izabralo Iliju Jelića, a za tajnika Marija Ćosića. Navedenom sastanku nazočio je i pomoćnk načelnika Martin Grujo.

     

Predsjednik MZ Srednja Omanjska informirao je Načelnika o trenutnim aktivnostima u ovoj mjesnoj zajednici sa naglaskom na izgradnju javne rasvjete, zimskim i ljetnjim održavanjem cesta, potrebom za saniranjem bankina pored cesta, te čišćenjem odvodnih kanala. Također je istaknut problem loše i oštećene cestovne infrastrukture u dijelu industrijske zone Lugovi u Srednjoj Omanjskoj.
Načelnik Anđelić je podržao rad Mjesne zajednice, te izrazio spremnost za pomoć sukladno mogućnostima Općine, sa ciljem poboljšanja uvjeta življenja u ovoj Mjesnoj zajednici.

     

   

Share |