obrtnicka-energopetrolUsora, 08.11.2017. - Kako je i najavljeno prigoodom radnoga posjeta Općini Usora predsjednika Obrtničke komore Federacije BiH, gosp. Željko Babić je na jučer  održanom sastanku s Usorskim gospodarstvenicima uručio pomoćniku Općinskog načelnika za gospodarstvo i financije Anti Bonić kartice od distributera naftnih derivata Energopetrol d.d. za 68 obrtnika i ugostitelja Općine Usora (popis na poveznici ispod), sa kojima će pri kupovini goriva na crpkama ovoga distributera ostvariti popust/benefit kao obrtnici/ugostitelji u visini 9 pf/lit. natočenog goriva.

Ovaj benefit obrtnicima i ugostiteljima općine Usora Obrtnička komora Federacije BiH daruje kao poticaj i olakšicu, kao bitnom, ali još uvijek nedovoljno snažnom dijelu poslovne zajednice. U narednom vremenu Obrtnička komora Federacije BiH planira zaključiti slične ugovore i s drugim distributerima naftnih derivata i osiguravajućim društvima - Sarajevo osiguranje i Central osiguranje, za ostvarivanje popusta kod ugovaranja osiguranja od 15% na iznos premije osiguranja.

Pozivaju se obrtnici i ugostitelji sa popisa da preuzmu svoje kartice u uredu br. 14. Općine Usora, kod pomoćnika Općinskog načelnika za gospodarstvo i financije Ante Bonić, u radno vrijeme, osim četvrtka 09.11.2017. (službeni put).

Popis obrtnika i ugostitelja za preuzimanje kartica
 
 
Share |