Dana 8.6.2020. godine Općinski načelnik Zvonimir Anđelić, dipl. ing. građ. u svom je kabinetu primio u posjetu predstavnike Asocijacije srednjoškolaca u BiH – Lokalni tim Usora u sastavu Dario Topalović, predsjednik lokalnog tima i Tomislav Anđelić, član lokalnog tima. Sastanku je nazočio i pomoćnik načelnika Martin Grujo. 

Asocijacija srednjoškolaca u BiH je nevladina, nestranačka i nepolitička organizacija čiji je osnovni cilj poboljšanje statusa srednjoškolaca i okupljanje svih mladih koji pohađaju srednju školu na prostoru BiH. Predstavnici Lokalnog tima Usora su predstavili Asocijaciju i prezentirali svoje ideje kako poboljšati kvalitet života srednjoškolaca na području Općine Usora, kao i mladih ljudi općenito. Jedna od prvih ideja ovog tima je uređenje i održavanje Sportsko rekreacijskog centra Meraja u Sivši. 

Načelnik Anđelić je izrazio zadovoljstvo što mladi Usore pokazuju inicijativu i interes za društveno koristan rad, te je sa svoje strane obećao punu podršku u stvaranju boljih uvjeta za naše mlade. Predstavnici Lokalnog tima Usora su iskoristili prigodu te pozvali i druge mlade da se pridruže ovom timu, kako bi zajedničkim radom stvarali bolje uvjete življenja za sve.